NOVINKA: XP30R

Svítilna Ledlenser XP30R

 

Ledlenser představuje vrchol svého portfolia s modelem XP30R, špičkovým reflektorem, který posouvá hranice světelného inženýrství.

Tento přenosný světelný gigant nabízí neuvěřitelnou svítivost a dosah, a přitom si zachovává kompaktní rozměry, což z něj činí ideální volbu pro profesionální použití.

 

Svítilna Ledlenser XP30R

Ovládání svítilny jednou rukou je snadné, a pro ještě pohodlnější používání můžete využít přídavný ramenní popruh. Samozřejmostí je také indikátor stavu baterie.

 

Svítilna Ledlenser XP30R je vybavena 30 výkonnými automobilovými LED diodami, které ve spojení se speciálně navrženou optikou zajišťují extrémně dlouhý dosvit až na 2 000 metrů

K tomu se přidává aktivní chlazení a výkonný akumulátor AMPShare napájený baterií Bosch, díky čemuž XP30R dosahuje světelného výkonu až neuvěřitelných 32 000 lumenů.

 

Svítilna Ledlenser XP30R

Tlačítko pro zapnutí je vybaveno ochranným krytem, který zabraňuje nechtěnému spuštění svítilny. Součástí balení je také robustní ochranný kufr.

 

Jednou z dalších klíčových předností modelu XP30R je možnost dálkového ovládání na vzdálenost až 200 metrů. Díky svému mimořádnému světelnému výkonu a spolehlivosti

nachází uplatnění například v lodní dopravě, kde je nezbytné silné a přesné osvětlení na velké vzdálenosti. Stejně tak je tento model ideální pro využití v průmyslu,

záchranářských operacích či jiných extrémních podmínkách, kde jsou kladeny maximální nároky na výkon a spolehlivost. Ledlenser XP30R představuje vrchol v oblasti profesionálního osvětlení.

 

Svítilna Ledlenser XP30R

Světelný výkon Ledlenser XP30R je skutečně ohromující.

 

  • Špičkový přenosný reflektor poskytující až 24 000 lumenů a 32 000 lumenů v režimu boost
     
  • Dosvit více než 2000 metrů díky 30 automobilovým LED diodám a specializované optice
     
  • Extrémně robustní konstrukce s ochrannými prvky a předním sklem s antireflexní úpravou
     
  • Výkonný a kvalitní akumulátor AMPShare napájený baterií Bosch, vhodný pro širokou škálu aplikací
     
  • Ochranný box, náramek s dálkovým ovladáním, univerzální držák a popruh přes rameno součástí balení
     
  • Vyrobeno v Německu – vyvinuto a vyrobeno podle nejvyšších standardů kvality

 

Svítilna Ledlenser XP30R