Nové barvy Leatherman Skeletool CX a Skeletool KB

Na savetheday.cz přinášíme další novinku pro všechny dobrodruhy, kutily i ty, kteří prostě jen ocení špičkový design a spolehlivost – Leatherman Skeletool CX a Skeletool KB nyní přicházejí v oslnivých nových barevných variantách, které nejen že dodají vašemu každodennímu nošení styl, ale také zvýší vaši radost z práce s těmito multitooly.

Leatherman Skeletool CX: Minimalismus s nádechem stylu

Multitool Skeletool CX je známý pro svou lehkost a funkčnost. Tento kompaktní nástroj vám poskytne jen to, co opravdu potřebujete – kvalitní čepel z nerezové oceli, precizní kleště, vyměnitelné bity a praktickou karabinu s otvírákem na láhve. Nyní si ale můžete tento všestranný multitool pořídit i v nových, úchvatných barevných variantách, které nejen že skvěle vypadají, ale také odrážejí vaši osobnost a styl.

Čepel z ocele 154CM a celková hmotnost 141g z něj dělá skvělý EDC nástroj!

 

Multitool Leatherman Skeletool CX Paradise Multitool Leatherman Skeletool CX Verdant

Nové barvy pro rok 2024:

  • Verdant Green: Tato svěží, sytě zelená barva evokuje přírodu a dobrodružství. Perfektní volba pro ty, kteří mají rádi pobyt v přírodě a chtějí nástroj, který ladí s jejich prostředím.
  • Nightshade Blue: Tmavě modrá s lehce tajemným nádechem dodá vašemu multitoolu nádech elegance a stylu. Tato barva je ideální pro ty, kdo oceňují sofistikovaný vzhled bez přehnané okázalosti.
  • Paradise Blue: Světle modrá barva, která připomíná slunné pláže a nekonečné nebe. Tento odstín je ideální pro ty, kdo chtějí multitool, který vyzařuje pozitivní energii a uvolněnost.
  • Onyx Black: Černá klasika nikdy neomrzí. Elegantní, univerzální a nadčasová
  • OD Green: Vojenská zelená, která skvěle zapadne do jakéhokoli outdoorového prostředí. Tato robustní barva je perfektní pro ty, kdo mají rádi tvrdší podmínky a vyžadují spolehlivost v každé situaci.
  • Guava Pink: Limitovaná edice v růžové barvě, která přináší kombinaci hravosti a elegance. Tato unikátní barva rozhodně zaujme všechny, kdo chtějí multitool, který se odlišuje od ostatních.

  

Nové barvy Skeletool CX vypadají skvěle!

 



Leatherman Skeletool KB: Lehký a praktický kapesní nůž

Pokud preferujete jednoduchý a kompaktní nůž, je pro vás Skeletool KB tou pravou volbou. S hmotností pouhých 36,85 gramů je tento nůž ideální pro každodenní nošení – nezatíží vaši kapsu, ale přesto poskytne spolehlivou čepel pro jakýkoli úkol.

  • Ostří: Nůž je vybaven 2.6 palcovým (6.6 cm) ostřím z vysoce kvalitní nerezové oceli 420HC. Ostří má hladké.
  • Uzamykací mechanismus: Bezpečnost při používání zajišťuje spolehlivý uzamykací mechanismus, který drží ostří pevně na místě, když je nůž otevřený.
  • Integrovaný otvírák na láhve: Praktický otvírák na láhve je integrovaný do kapesního klipu, což přidává další funkčnost bez nutnosti nošení dalšího nástroje.
  • Lehkost a kompaktnost: S hmotností pouhých 1.5 unce (36.85 gramů) a zavřenou délkou 3.5 palce (8.9 cm) je Skeletool KB snadno přenosný a nezatěžuje kapsu ani batoh.

Nůž Leatherman Skeletool KB ParadiseNůž Leatherman Skeletool KB NightshadeNůž Leatherman Skeletool KB Verdant

Barevné varianty pro rok 2024:

  • Verdant Green: Zelená, která nejen že skvěle vypadá, ale přináší s sebou ducha dobrodružství. 
  • Nightshade Blue: Tmavě modrá, tajemná a stylová – tento odstín se hodí pro všechny, kdo preferují decentní eleganci.
  • Paradise Blue: Jemně modrý odstín až tyrkys, který připomíná bezstarostné letní dny a pohodu. Tento nůž vám dodá trochu slunečního svitu do každodenní rutiny.

Na podzim 2024 se můžete těšit na dvě další oblíbené barvy:

  • OD Green: Robustní zelená barva, která připomíná vojenský styl 
  • Black: Jednoduchá, ale efektivní černá, která nikdy nevyjde z módy.

Skeletoolu KB nové barvy rozhodně sluší.

 

Proč si pořídit multitooly Leatherman na savetheday.cz?

Kromě špičkového designu a precizního zpracování nabízí Leatherman na své produkty 25letou záruku, což znamená, že můžete mít jistotu, že tyto multitooly vás nezklamou ani po letech používání.

Nezáleží na tom, zda hledáte stylový nástroj do práce, na outdoorové výpravy nebo jako dárek – nové barevné varianty Skeletool CX a Skeletool KB vás oslní svým designem a praktičností.

Nakupte na savetheday.cz a vyberte si ten pravý nástroj pro sebe nebo své blízké ještě dnes!